Laddar Evenemang

Kom och lyssna på en spännande föreläsning söndag 25 oktober kl. 16:00 – 17:30 om de 5 stora, Varg, Björn, Lo, Järv och Människa av Linda Thelin som jobbar på Rovdjurscentret i Järvsö. Genom ökad kunskap om rovdjur och dialog som ger inblick i varandras verklighet jobbar centret för att öka förutsättningarna för både människor, näringar och rovdjur. Föreläsningen håller på totalt i en timme plus en halvtimmes frågestund. Mellan föreläsningen och frågestunden tar vi en 15 minuters paus med fika.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar emot max 45 personer. Vid bra väder håller vi till utomhus vid regn/blåst är vi inomhus på en stor loge i våran lada. Vi har spridning på sittplatserna samt handsprit och möjlighet att tvätta händerna. Personer med symtom på luftvägsinfektion bör inte komma till evenemanget. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

I priset 195 kr ingår fika. Swisha betalningen efter din anmälan till 1233554029. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande.

Varmt Välkomna!

 

Boka

45 av 45 tillgängliga Biljett De 5 stora

Fyll i alla fälten som krävs

Send RSVP confirmation to: