HUNDINSTRUKTÖR -PRIVAT TRÄNING

Vi tränar på det ni behöver och som är viktigt för er. Har du inte möjlighet att gå på en valpkurs, tonårskurs, unghundskurs etc. då kan ni boka en helt egen kurs, en privatkurs. Ni får ett individuellt träningsprogram som är anpassat för din hund och dig. Vi träffas tre gångar med teoretiska genomgånger samt praktisk träning Pris: 2 500 kr i priset ingår tre träffar, ett individuellt träningsprogram samt fri tillgång till Hundparken under träningsperioden.

 

HUNDPSYKOLOG

Har din hund oönskade beteenden som jobbiga hundmöten, stress, rädslor, vakt, aggression etc. Boka en tid för att gå igenom er situation, ni får en individuell handlingsplan och utredning. Vi kommer till rätta med orsaken till problembeteendet, vet vi varför kan vi hjälpa hunden. Det går inte att träna bort ett problembeteende utan att veta varför hunden gör det den gör.

Pris: 1200 kr per timme/träff i priset ingår en individuell handlingsplan och utredning.

Jag är en certifierad hundpsykolog, hundbeteendevetare och hundinstruktör som är medlem hos Sveriges hundföretagare -en officiell kvalitetsstämpel inom hundbranschen.