Föreläsningar, Temadagar och Events

Kurser och Temadagar där vi tar upp ämnen som vi tror att många av oss har nytta av. Valpkurs, Unghundskurs, VardagslydnadAktivering, Följsamhet, Närlydnad, AvståndslydnadPassivitet, Jobbiga hundmöten, Koppelträning, Doga och mycket mer. Har du önskemål – kontakta oss!

Boka tid för en individuell träningsplan Har din hund oönskade beteenden t.ex. aggression, vakt, jobbiga hundmöten, stress, jagar, rädslor av olika slag.
Då är du välkommen att boka en tid för konsultation och vi kommer tillsammans att gå igenom er situation och lägga upp en individuell träningsplan. Pris 950 kr

Events är du själv med och skapar. Vill du fira din hunds födelsedag och hyra parken för dig själv med dina vänner- det ordnar vi med tårta och annat gott samt lek och aktivering för dom fyrbenta vännerna.

Föreläsningar där vi får möta människor som brinner för hundar och som har starka historier att berätta. Först ut var Annika Östberg som efter att ha avtjänat 28 år i ett amerikanskt fängelse kom hem till Sverige 2009 för att spendera sina sista år i fängelse på Hinseberg. I maj 2011 blev hon frigiven. Hon berättade bland annat om hur hon jobbade med servicehundar i fängelset i USA och hur hon numera är sambo med två hundar.

Presentkort köp ett månadskort, halvårskort, helårskort eller ett inträde till Hundparken. Eller välj en summa som kan användas till en del eller en hel hundkurs. Swisha den önskade summan till 1233554029 och Mejla till info@vovvenochjag.se om önskemål så skickar vi ett digitalt presentkort.

Priserna hittar du under fliken Hundparken. Priserna för kurserna varierar, se kalendern för aktuella kurser och priser.

Se allting aktuellt i kalendern!